Otomobil alev aldı, tekstil atölyesine çarptı

Maltepe’de park halindeki bir otomobil, sürücüsünün kontağı çalıştırdığı sırada alev aldı ve hareket ederek kapalı olan bir tekstil atölyesinin tentesine çarptı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayla ile ilgili inceleme başlatıldı.

Maltepe’de park halindeki otomobil, sürücüsünün kontağı çalıştırdığı sırada alev aldı. Yanmaya başlayan otomobil, biranda hareket ederek kapalı olan tekstil atölyesinin tentesine çarparak durabildi.

Olay, saat 08.00 sıralarında Zümrütevler Mahallesi Candan Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Kaya Ağdaş, 33 AIV 722 plakalı park halindeki aracına binerek çalıştırdı. O sırada otomobilin motor kısmı biranda alev aldı. Yanan otomobil hareket ederken, sürücü Ağdaş araçtan indi. Yanarak ilerleyen otomobil, kapalı olan tekstil atölyesinin tentesine çarparak durabildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan aracı güçlükle söndürdü. Otomobil kullanılamaz hale gelirken, tekstil atölyesinin kapalı olması olası bir faciayı önledi.