Kalamış’ta bu ayın her haftası sanat dolu

Kadıköy Belediyesi’nin başlattığı kültür sanat festivali ikinci ayına giriş yaptı. Kalamış Atatürk Parkı’nda 1 Temmuz’da başlayan Kalamış Yaz Festivali, ağustos ayında da sanatseverleri tiyatro, sinema, konserlerle dolu bir programla karşılıyor.

Festivalde bu ayın programı şöyle:

 

8 Ağustos Pazartesi

Rüzgâr Uyumuş Ay Dalıyor: Şef Hakan Talu yönetiminde gerçekleştirilecek konserde ses sanatçıları İrem Şamlı, Esra İpekçioğlu, Murat Avşar ve Sait Berker’e 6 saz sanatçısı eşlik edecek.

 

9 Ağustos Salı

TanGesta – Tangueros De Estambul: İsmini Tango ve İstanbul’un İspanyolcası Estambul birleşiminden alan TangEsta, GENESIS Tango Dance Company dansçıları eşliğinde sahne alıyor.

 

10 Ağustos Çarşamba

Cabiria’nın Geceleri: Yönetmen koltuğunda Federico Fellini’nin oturduğu, başrollerini Giulietta Masina, François Périer, Franca Marzi, Dorian Gray, Amedeo Nazzari’nin oynadığı film Cabiria’nın Geceleri saat 21.00’de gösterime giriyor.

 

11 Ağustos Perşembe

Ella Fitzgerald’ın Unutulmaz Ezgileriyle Ceyda Pirali ve Seher Karahan: Besteci, aranjör, piyanist Ceyda Pirali ve vokalist Seher Karahan’ın sahnesi Ella Fitzgerald’ın unutulmaz ezgileriyle izleyicilerini Küba sokaklarına götürüyor.

 

12 Ağustos Cuma

Epik ve Etnik Öğelerden Eserleriyle Dedublüman: Alternatif rock piyasasına 2012 yılında giren grup Dedublüman 12 Ağustos Cuma günü sevenleriyle buluşuyor.

 

13 Ağustos Cumartesi

Ayşenur Kolivar: Kardeş Türküler projesinde ve çeşitli Karadeniz müziği projelerinde de solist olarak yer alan müzisyen Ayşenur Kolivar festival programı kapsamında sahne alıyor.

 

14 Ağustos Pazar

Ruhların Kaçışı: Oscar ödüllü animasyon film Ruhların Kaçışı yıldızlar altında perdesini açıyor.