İyi pişmemiş fikir, pişmemiş makarna gibidir

”Doğru bir strateji, doğru bir kreatif çözüm ile fark yaratan işler ortaya koyulabilir!”

İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ve Reklamcılık Vakfı ortaklığında düzenlenen ADforce etkinliği kapsamında Titrifikir Owner& CCO Cem Akar 28 Mayıs 2024 tarihinde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünün konuğu oldu. Cem Akar sektör deneyimlerini paylaştıktan sonra öğrencilerimize brief vererek çalışmalarını değerlendirdi.

 

Haber: Güler Efe, Dilara Nur Şahin

İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ve Reklamcılık Vakfı ortaklığında gerçekleşen ADforce etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında eğitmen Cem Akar, reklamcılık sektörüne ilişkin kendi deyimlerinden de yola çıkarak sektörün güncel eğilimlerini aktardı.

Ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak ortaya koymuş oldukları iyi örnekler üzerinden sunumu gerçekleştirdi.

Öğrenciler brief doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştirerek kampanya fikirlerini ortaya koydular. Akar verilen workshop briefi doğrultusunda ortaya koyulan çalışmaları değerlendirdi. Fikri öne çıkan üç öğrencimiz, Reklamcılık vakfı’nın ADcampus ve Çaylak Kampı Eğitimi’ne ücretsiz katılım hakkı kazandı.

Kazanan öğrencilerimiz: Güler Efe, Taha Yasin Kısa, Yusuf Bayrami

Cem Akar’a İstanbul Arel Üniversitesi adına teşekkür belgesi Reklamcılık Topluluğu başkanları Dilara Nur Şahin ve Güler Efe tarafından verildi. Etkinlik öğrencilerle toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.