İstanbul’da Nick Cave & The Bad Seeds gecesi

Nick Cave & The Bad Seeds, İKSV ev sahipliğinde Parkorman’da sahneye çıkarak “Get Ready for Love”, “There She Goes, My Beautiful World”, “I Need You”, “The Weeping Song” ve “The Mercy Seat” gibi şarkılarını seslendirdi.

Avustralyalı rock grubu Nick Cave & The Bad Seeds, Avrupa turnesi kapsamında İstanbul’da hayranlarıyla buluştu. Parkorman’da sahneye çıkan müzik grubuna, 50’inci kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) ev sahipliği yaptı.

Avustralyalı şarkıcı, söz yazarı ve besteci Nick Cave, şarkılarını hayranları için seslendirdiğini belirterek, “Teşekkürler İstanbul, sizi seviyorum İstanbul” dedi. Cave, 2018’deki İstanbul Caz Festivali kapsamında da konser verdiğini, geçen zamanın 4 yıl olmasına rağmen kendisine 2 yıl gibi geldiğini söyledi.

 

Söyleyeceği şarkılara ve hikayelerine ilişkin bilgiler veren şarkıcı, zaman zaman sahne önündeki hayranlarının ellerine dokundu, uzatılan kağıt ve eşyaları imzaladı.

 

Grup, Avrupa turnesi kapsamında gerçekleştirilen konserde, “Get Ready for Love”, “There She Goes, My Beautiful World”, “From Her to Eternity”, “O Children”, “Jubilee Street”, “Bright Horses”, “I Need You”, “The Weeping Song” ve “The Mercy Seat”in de arasında bulunduğu şarkıları seslendirdi.