İhlas Medya Grubu ve İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi arasında iş birliği gerçekleştirildi

İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyeleri ve İhlas Medya Grubu’ndan Ekonomi Müdürü, Gazeteci ve TV Programcısı Sayın Celal Toprak ve Yazı İşleri Müdürü Hüsne Pamukoğlu bir araya geldi. Taraflar, akademi ve sektör arası ilişkileri güçlendirmek adına iş birliği gerçekleştirdi.

İstanbul Arel Üniversitesi iletişim Fakültesi ve İhlas Medya Grubu arasında iş birliği gerçekleştirildi. 28 Mart 2024 tarihinde İhlas Medya Grubu’ndan Ekonomi Müdürü, Gazeteci ve TV Programcısı Sayın Celal Toprak ve Yazı İşleri Müdürü Hüsne Pamukoğlu ile İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyelerinin bir araya geldiği görüşme, medya sektörü ile eğitim alanındaki köprüleri güçlendirme amacı taşıyor.

İhlas Medya Grubu’nun deneyimli ekibiyle yapılan iş birlikleri, İstanbul Arel Üniversitesi öğrencilerinin medya sektöründeki gerçek iş deneyimini artırarak onların kariyer gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Bu iş birliğinin hem öğrencilere hem de medya sektörüne katkı sağlayacağına inanan üniversite ve medya grubu, ilerleyen süreçte ortak projeler geliştirerek güçlü adımlar atmayı planlıyor.