Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrenci Projeleri Sergisi

İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin projelerinin yer aldığı yıl sonu sergisi, Arel Sanat Galerisi’nde ziyarete açıldı. Sergiye İletişim Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi’nin öğretim üyeleri yoğun ilgi gösterdi…

2 Temmuz 2024 tarihinde saat 13.00’da başlayan sergi açılışı, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Enes Dönmez’in konuşmasıyla başladı.

Ardından İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Begüm Aylin Önder, sergi ile ilgili bilgi aktarımında bulundu.

İstanbul Arel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez projelerdeki başarılarından dolayı Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerini tebrik etti ve emeği geçen tüm akademisyenlere teşekkürlerini iletti. Gegez konuşmasında, başta Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ayhan Biber olmak üzere tüm akademisyenlerin katkılarının altını çizdi.

Açılış töreninde İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Biber, bölüm öğretim üyeleri ve öğrencilerini başarılı projeleri için tebrik etti.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nalan Büker ise, iki fakülte arasındaki iş birliğinin her daim süreceğini vurgulayarak, tüm öğrencileri ve öğretim üyelerini kutladı.

Açılış konuşmalarının ardından, Doç. Dr. Begüm Aylin Önder ve Dr. Öğr. Üyesi Enes Dönmez ile Öğr. Gör. Eylül Ganiz ziyaretçilere projeler hakkında detaylı bilgiler sundu.

Sergi fotoğraf çekimiyle sona ererken gelecek akademik döneme ilişkin de temenniler dile getirildi. Sergiye katkı sunan tüm öğrencilere bir kez daha teşekkürler iletildi.