Genç tasarımcı Faezeh Ahan model olarak defileye çıktı

İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi  Moda Tasarım 4. sınıf öğrencisi olan Faezeh Ahan, Bursa’da moda günleri kapsamında gerçekleştirilen defilede kendi tasarımları ile podyumda yürüdü.

Bursa’da moda günleri kapsamında gerçekleşen defilede, İranlı genç moda tasarımcısı/manken Faezeh Ahan, kendi tasarımlarıyla Fashion Week’e damgasını vurdu. Defilenin finalinde podyumda model meslektaşlarıyla yürüyen başarılı tasarımcı/model  Faezeh Ahan, “Hem defileye çıkmak hem de ilk defilemin bu kadar beğenilmesi beni çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.

 

Seneye de Bursa Fashion Week’te olacağını belirten Faezeh Ahan, “Amacım Türkiye’de tasarım anlamında marka olmak. Modellik ise en sevdiğim hobim. Podyumda yürümekten çok keyif alıyorum. Hem tasarım hem de modellik uzun bir süre daha devam edecek” diye konuştu.

 

İranlı genç tasarımcı İstanbul’da da yeni bir koleksiyonla büyük bir showa hazırlandığını ve bu Fashion Show’u da ünlü koreograf Asil Çağıl’la birlikte planladıklarının haberini verdi.