GAİN kasım programı belli oldu

Dijital platformlardan biri olan GAİN’in kasım ayı programı açıklandı. 

GAİN, Kasım ayı programını açıkladı. Programda, #Etkileyici, Dayı Şov, Sakin, Cezailer gibi yapımlar yer alacak. Sosyal medyanın hayatı etkileme gücünü gözler önüne sermeyi amaçlayan ‘#Etkileyici’nin 2. sezonu 5 Kasım’da GAİN’de başlıyor. Dizi ilk sezonunda influencer olan Leyla karakterinin tek bir gecede tepetaklak olan hayatını odağına alıyordu.

 

Bugüne kadar birçok konuk ağırlayan ‘Dayı Şov’ geri dönüyor. ‘Dayı Şov’, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da canlı yayınlandığı sırada yine ücretsiz olarak izlenebilecek. TuzBiber ekibinin stand-up gösterileri GAİN’de yayınlanmayı sürdürüyor. “E-spor” nedir? Kimler, neden oynuyor? Takipçileri e-sporda ne buluyor, geçmişi nereye dayanıyor? 2021 yılı sonu itibarıyla global hacmi 2 milyar dolar seviyesine yaklaşan, Türkiye de dahil pek çok ülkede resmi spor dalı olarak tanınan, oyuncularına kariyer, tanınırlık ve maddi kazançlar vaat eden e-sporla ilgili tüm merak edilenler “Oyunbozan”da yanıt buluyor.

 

Geçtiğimiz günlerde kurucu şefi olduğu restoranıyla Michelin yıldızı kazanan Pınar Taşdemir, sessiz ve tarifsiz yemek programı “Sakin” ile GAİN’de izleyicilerle buluşacak. Geçen ay yayına giren ‘Cezailer’, Kasım’da sezon finali yapacak. Dizi, bir psikiyatrın riskli bir deney için kendi isteğiyle akıl hastanesine girişini konu alıyor.