Dayanışma Konseri’ne tepki

DasDas, İhtiyaç Haritası ve Zorlu PSM’nin depremzedelere destek olmak amacıyla düzenlediği “Dayanışma Sahnesi” etkinliğinin bilet fiyatlarına sosyal medyada birçok kullanıcı tepki gösterdi.

DasDas, İhtiyaç Haritası ve Zorlu PSM, 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzedelerin ihtiyaçlarına katkıda bulunmak amacıyla, 30 Mart’ta “Dayanışma Sahnesi” etkinliği düzenliyor. Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek yardım gecesinden elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki eğitim materyalleri ve eğitimle ilgili oluşacak ihtiyaçların karşılanması için İhtiyaç Haritası’na aktarılacak.

Etkinliğin bilet fiyatları şöyle:

Etkinlik Bileti: 5 bin lira (Etkinliğe katılım hakkı verir)
Dayanışma Bileti 1: 500 lira (Etkinliğe katılım hakkı vermez)
Dayanışma Bileti 2: 1000 lira (Etkinliğe katılım hakkı vermez)
Dayanışma Bileti 3: 10.000 lira (Etkinliğe katılım hakkı vermez)

Etkinliğin bilet fiyatlarının açıklanmasının ardından sosyal medyada birçok kullanıcı etkinliğe tepki gösterdi.

Dayanışma Sahnesi kapsamında performans gösterecek grup ve müzisyenler şöyle: Adamlar, Athena, BEGE, Büyük Ev Ablukada, Can Bonomo, Ceren Gündoğdu, Ceza, Deniz Tekin, Duman, Ersay Üner, Evdeki Saat, Gazapizm, Gökhan Türkmen, Hayko Cepkin, Jakuzi, Kenan Doğulu, Koray Candemir, Mert Demir, mor ve ötesi, Nova Norda, Pentagram, Sertab Erener, Şevval Sam ve dahası…

JAKUZİ: GECEYE KATILIM GÖSTERMEYECEĞİZ

Darkwave ve synthpop grubu Jakuzi, sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak geceye katılmayacaklarını duyurdu. Jakuzi, “Zorlu Psm&DasDas dayanışma konseri kapsamında, sonradan öğrendiğimiz organizasyon detayları ve bağış/bilet satış uygulaması nedeniyle, geceye katılım gösteremeyeceğimizi bildiririz. Anlayışınız için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.