Arel Reklamcılık Kulübü Serdesin’de

Arel Üniversitesi Reklamcılık Kulübü üyeleri; beş Kristal Elma, üç Felis ve daha birçok ödüle layık görülen Serdesin Reklam Ajansı’nı ziyaret ettiler.

Haber: Güler Efe, Dilara Nur Şahin 

Arel Üniversitesi Reklamcılık Kulübü başkanlığında İletişim Fakültesi öğrencileri, sektörde geniş bir ağa sahip olan Serdesin’i ziyaret ettiler. 2015’te Serhat Bayram tarafından kurulmuş olan Serdesin, şu anda Türkiye ve 9 ülkede faaliyet göstererek reklamcılık sektöründe adını duyurmayı başarmış ajanslardan biridir.

Öğrenciler, Serdesin Ajansı’nda Creative Chairman&Founder/President Serhat Bayram, Creative Director Edem Güngör, Client Services Director Didem Kaya, Brand Executive Umutcan Gülen, Driver Naki Yılmaz, Digital Content Creator&Manager Mertcan Albayrak ve daha birçok üretim bandında yer alan Serdesin çalışanlarıyla sektör hakkında sohbet etme fırsatı buldular. Birlikte çalıştıkları marklardan ve yaptıkları işlerden bahsederek öğrencilerin bu sektörde nelerle karşılaşacakları hakkında bilgi verdiler. Sektörün zorluklarının yanında keyifli yanlarının da olduğunu vurgulayan ajans kurucusu, işini severek yapan herkesin bu sektörde eğlenebileceğini belirtti.