Final hazırlığındaki popüler diziden devam sinyali

Yeni spinoff’lar da yolda.

Yellowstone hayranlarına müjde: Taylor Sheridan’ın hit dizisi, muhtemelen 5. sezonla sona ermeyecek.

Deadline, Yellowstone’un önde gelen oyuncuları Kelly Reilly ve Cole Hauser’ın başrollerini paylaşacağı 6. sezon için görüşmelerin sürdüğünü yazdı.

Hikaye devam edebilir

Kaynaklar anlaşmaların henüz tamamlanmadığını doğrulasa da Yellowstone’un hikayesinin, Kevin Costner’ın canlandırdığı baş karakter John Dutton’a veda etmesi beklenen 5. sezon ikinci kısımdan sonra da sürmesinin amaçlandığını vurguluyor.

Modern Vahşi Batı dramasında 5. sezonun ikinci kısmının, Yellowstone’un son bölümleri olacağı duyurulmuştu.

Ödüllü dizinin 5. sezonunun merakla beklenen ikinci kısmı, 10 Kasım’da prömiyer yapacak. İkinci kısım için önceden belirlenen bölüm sayısı 6’ydı. Bu sayı daha sonra artırılmıştı.

Promiyerini 20 Haziran 2018’de yapan Yellowstone, ABD’deki en büyük sığır çiftliğini kontrol eden Dutton ailesini anlatıyor. Değişen ittifaklar, çözülmemiş cinayetler ve açık yaralarla mücadele eden çiftlik, sınırları içinde bulunanlarla sürekli çatışma halinde.

Öte yandan dizinin yıldızları Reilly ve Hauser, Michelle Pfeiffer’ın başrolünü oynayacağı Yellowstone spinoff’u The Madison’a katılma görüşmelerinde bulunuyor.

“Sevgiyle bitirmeyi önemsiyorum”

Nisanda 6. sezon olasılığı sorulduğunda Reilly, RadioTimes’a şunları söylemişti:

Ben sadece Yellowstone’u olabildiğince özen, tutku ve sevgiyle bitirmeyi önemsiyorum… Bunun için hazırlık yapıyorum, en çok önemsediğim şey bu.

Yellowstone’un 1883 ve 1923 adlı iki prequel’inin (orijinal yapımdaki olayların öncesini anlatan dizi ya da film) yanı sıra geliştirme aşamasındaki spinoff’ları da var: The Madison, Bass Reeves, 6666 ve 1944.

Independent